De Week van Ons Eten maakt gebruik van cookies.
Lees hier wat dat betekent
.
Deze melding verbergen
Menu
De Week van Ons Eten
Activiteiten
Alle activiteiten
Voedseleducatie
De Nationale Food Quiz
Woensdag Gehaktdag
Nationale Groente- en Fruitdag
Vrijdag Visdag
Ontmoet de Boer Dag
De Waarde-Ring
College Boer
Nieuws
De Week van Ons Eten
Over ons
DFW TV
Al onze partners
Event Reporter
De Week van Ons Eten 2024
Word ook partner!
Pers
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Inloggen
Home
Profielen
Profielen
Hogeschool Van Hall Larenstein
Volgen
Velp, Gelderland
Over
Activiteiten
2
Volgers
0
Volgend
0
Activiteiten
Filters tonen
KITCHEN TELLING by LACUNA KITCHEN
di 7 oktober 2025 17:00 – 20:00, Velp, Gelderland
Vandaag 15:33
Geplaatst vandaag om 15:33
0
Geen vind-ik-leuks
13
13 keer bekeken
Join Lacuna Kitchen* together with students, staff and alumni of the study programme Food Technology for an inspiring two-hour lecture including dinner! Discover how food technology, colonialism, culinary creativity, the stories behind ingredients and the people that prepare our food can be combined…
LIFE CYCLE ASSESSMENT IN THE FOOD SYSTEM - Jonah-Jan Willemsen
di 7 oktober 2025 15:30 – 16:30, Velp, Gelderland
Vandaag 14:27
Geplaatst vandaag om 14:27
0
Geen vind-ik-leuks
19
19 keer bekeken
How do we actually know that producing an avocado emits so many kilos of CO₂, or that one litre of milk requires so many litres of water? Behind these figures lies the method of Life Cycle Assessment (LCA). Our International Agribusiness and Trade alumnus Jonah-Jan will explain! 'In my lecture, I…
Verfijnen
Berichten
Alle berichten
Events
Nieuws
Datum
Locatie
Alle locaties
Online
Landelijk
Zoeken op provincie
Provincie
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland
Zoeken op afstand
Woonplaats of postcode
Zoeken
Maximale afstand
0 kilometer
5 kilometer
10 kilometer
15 kilometer
25 kilometer
40 kilometer
Thema
Alle thema's
De toekomst van ons voedsel
Jong ondernemerschap
De weg van ons voedsel
Gezonde Leefstijl
De makers van ons voedsel
Voorkom verspilling van ons voedsel
Doelgroep
Alle doelgroepen
Consumenten
Kinderen
Professionals
Studenten
De partners van
De Week van Ons Eten
Terug naar boven