De Week van Ons Eten maakt gebruik van cookies.
Lees hier wat dat betekent
.
Deze melding verbergen
Menu
De Week van Ons Eten
Activiteiten
Alle activiteiten
Voedseleducatie
De Nationale Food Quiz
Woensdag Gehaktdag
Nationale Groente- en Fruitdag
Vrijdag Visdag
Ontmoet de Boer Dag
Ontmoet de Boer Dag - Meet & Greet
De Waarde-Ring
College Boer
Nieuws
De Week van Ons Eten
Over ons
DFW TV
Al onze partners
Event Reporter
De Week van Ons Eten 2024
Word ook partner!
Pers
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Inloggen
Home
Profielen
Profielen
Nederlands Visbureau
Volgen
's-Gravenhage, Zuid-Holland
Over
Activiteiten
2
Volgers
0
Volgend
0
Activiteiten
Filters tonen
Kijkje achter de schermen bij de mosselsector!
vr 10 oktober 2025 10:30 – 15:00, Yerseke, Zeeland
Gisteren 18:28
Geplaatst gisteren om 18:28
0
Geen vind-ik-leuks
18
18 keer bekeken
Ontdek waar jouw eten vandaan komt – tijdens De Week van Ons Eten Op Vrijdag Visdag, 10 oktober, opent de mosselsector haar deuren. In het kader van De Week van Ons Eten kun je genieten van een speciaal programma inclusief een unieke vaartocht langs de mosselpercelen in de Oosterschelde. - Bij…
Noordzeevis op Scheveningen
vr 10 oktober 2025 09:00 – 10:30, Den Haag, Zuid-Holland
28 sep
Geplaatst op 28 september
0
Geen vind-ik-leuks
31
31 keer bekeken
Schuttelaar en partners nodigt je graag uit voor het event “Noordzeevis op Scheveningen”, als onderdeel van Vrijdag Visdag. Het event vindt plaats op vrijdag 10 oktober, van 09:00 tot 10:30, op Scheveningen. Het eten van Noordzee Vis is een lekkere en gezonde keuze en ook steeds meer een bewuste…
Verfijnen
Berichten
Alle berichten
Events
Nieuws
Datum
Locatie
Alle locaties
Online
Landelijk
Zoeken op provincie
Provincie
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland
Zoeken op afstand
Woonplaats of postcode
Zoeken
Maximale afstand
0 kilometer
5 kilometer
10 kilometer
15 kilometer
25 kilometer
40 kilometer
Thema
Alle thema's
De toekomst van ons voedsel
Jong ondernemerschap
De weg van ons voedsel
Gezonde Leefstijl
De makers van ons voedsel
Voorkom verspilling van ons voedsel
Doelgroep
Alle doelgroepen
Consumenten
Kinderen
Professionals
Studenten
De partners van
De Week van Ons Eten
Terug naar boven